• aa-Appel-a.png
  • aa-Meloen.jpeg
  • aa-Fruit.jpeg

De leden van de Diëtistenkoepel Regio Nijmegenapple 15796 640

Zelfstandige concurrenten die samenwerken aan kwaliteit. Het belang van de patiënt staat centraal.

De DRN is een samenwerkingsverband tussen vrijgevestigde diëtisten die streven naar de beste kwaliteit. De aangesloten diëtisten zijn stuk voor stuk hoogopgeleide paramedici. Naast hoog opgeleid voldoen ze ook aan de strenge eisen van zorgverzekeraars en de zorggroep OCE-Nijmegen.

De diëtist kan met recht stellen de enige paramedicus te zijn die gespecialiseerd is in de relatie tussen voeding en gezondheid. Het is de echte specialist op het gebied van voeding en gezondheid. De diëtist wil dichtbij de cliënt/patiënt staan. Dat levert een fijnmazig netwerk op van aanbieders. Hoge kwaliteit dichtbij de zorgvrager en dichtbij partners in de (keten)zorg.

De leden van de Diëtistenkoepel Regio Nijmegen (DRN) hebben praktijken in de volgende gemeenten: West Maas en Waal, Druten, Grave, Beuningen, Wijchen, Heumen, Nijmegen, Berg en Dal (nieuwe gemeente bestaande uit de voormalige gemeenten Millingen, Ubbergen en Groesbeek) en Mook en Middelaar. Klik HIER om een overzicht van de deelnemers te downloaden. Vanwege de fijnmazigheid hebben veel deelnemers meerdere praktijklocaties. Wilt u alle praktijklocaties op de kaart zien? Klik dan HIER.

Heeft u een diëtist nodig? Kijk dan in uw omgeving of vraag aan uw huisarts of praktijkondersteuner bij wie u terecht kunt. Bij een medische indicatie kan uw huisarts of praktijkondersteuner voor een verwijzing zorgen.

Regio DRN